(Video) Misteri..CCTV Rakam Superhuman dan Teleportasi di China!


Oleh: takusahrisau

CCTV di sebuah lokasi di China membuktikan bahawa superhuman dan teleportasi benar-benar berlaku di China. Kejadian ini dirakam pada 5 September 2012 pada jam 3.33 pagi.

Pada pagi yang lengang tersebut, seorang lelaki membawa beca perlahan-lahan melintasi lampu isyarat tanpa menyedari bahawa sebuah van meluru pantas ke arahnya.

Namun begitu, tidak semena-mena datang sekujur lembaga yang tidak mampu dilihat dengan mata kasar menyelamatkan nyawa beliau yang mana pada ketika itu, jarak lelaki membawa beca tersebut dengan van yang meluru padanya hanya berselang beberapa detik.

Lelaki membawa beca tersebut tiba-tiba muncul di persimpangan  lampu isyarat bertentangan bersama-sama lembaga yang langsung tidak dapat dikenal pasti.

Lelaki tersebut kelihatan cukup trauma manakala pemandu van kelihatan terpinga-pinga.

Kemampuan lembaga tersebut mirip kepada kemampuan hero filem terbitan Hollywood, Jumper(2008). Dalam filem tersebut, hero tersebut dilakonkan oleh Hayden Christensen mampu untuk melakukan teleportasi mengikut kemahuan dirinya.

Walaubagaimanapun, sejauh mana kesahihan rakaman CCTV ini masih belum dapat dipastikan. Jika benar ia berlaku dan dirakam oleh CCTV, dunia perlu sedar bahawa terdapat manusia yang mampu mengatasi hukum alamiah atas kehendak Ilahi. WaAllahualam.

Saksikan rakaman tersebut.

 

 

 

Advertisements

Tags: , , ,

About takusahrisau

Hakikatnya,manusia adalah sama namun yang membezakan adalah niat.. Apabila niat berbeza..maka berbezalah sifat manusia itu.. Rasulullah saw pernah bersabda yang membawa maksud; "Segala sesuatu amalan bermula dengan niat" Maka niat penulis di sini tidak lebih hanya untuk berkongsi ilmu.. Harapan penulis agar curahan ilmu penulis di sini akan mendapat manfaat untuk anda semua miskipun ia sekelumit sahaja.

One response to “(Video) Misteri..CCTV Rakam Superhuman dan Teleportasi di China!”

  1. fs says :

    ini adalah tipu jer..dah dedah kat laman web cina…dia orang buat ni saja suka suki jer..diaorang ubah video sebenar dan gabungkan secara efisyem demgam teknologi cgi yg canggih..nampak kelihatan seperti betul…tapi sebenarnya tipu saja…

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s

%d bloggers like this: