Logo Olimpik London 2012 Membentuk Ejaan ‘ZION’..


Oleh: takusahrisau

 

Olimpik London 2012 dijangka akan berlangsung pada 27 Julai 2012 dan dijadualkan berakhir pada 12 Ogos 2012. Sukan terbesar di dunia ini bakal disertai oleh ratusan negara berdaulat dan ribuan atlit daripada negara peserta dijangka akan berkampung di sekitar London dalam tempoh tersebut.

(Ingin sertai takusahrisau’s blog di Facebook?Klik SINI)

Logo Kontroversi Olimpik London 2012

Namun, kemeriahan sukan tersebut menjadi sedikit hambar apabila logo rasmi sukan Olimpik London 2012 mempunyai kaitan dengan perkataan ‘ZION’. Apabila menyebut mengenai ZION, minda kita terus terarah kepada pertubuhan Zionisme yang dikelolakan oleh Yahudi Israel. Pertubuhan sekular tersebut menjadi taboo kepada kebanyakan umat Islam di dunia. Umumnya, umat Islam mengaitkan Zionisme dengan keganasan terhadap umat Islam Palestin.

Konspirasi Israel

Pendedahan berkenaan logo rasmi Olimpik London 2012 ini mula-mula diajukan oleh kerajaan Iran pada awal 2011. Kerajaan Iran mengaitkan logo tersebut dengan konspirasi sulit Israel dan Iluminati yang mana cuba ‘membasuh minda’ masyarakat dunia dengan medium sukan mega.

Tidak dinafikan logo Olimpik London 2012 mempunyai kaitan dengan Israel. Lihatlah betapa licik dan jahatnya Yahudi Zionis dalam mencipta propaganda dan kaedah sulit untuk menghancurkan umat manusia. Memang benarlah kata-kata sesetengah pihak bahawa bangsa Yahudi adalah bangsa yang menyebabkan umat manusia sering huru-hara sehingga tidak sunyi daripada peperangan. Memang layak mereka mendapat laknat Allah swt dalam Al-Quran.

_____________________________

Segalanya lebih menarik di

Advertisements

Tags: , ,

About takusahrisau

Hakikatnya,manusia adalah sama namun yang membezakan adalah niat.. Apabila niat berbeza..maka berbezalah sifat manusia itu.. Rasulullah saw pernah bersabda yang membawa maksud; "Segala sesuatu amalan bermula dengan niat" Maka niat penulis di sini tidak lebih hanya untuk berkongsi ilmu.. Harapan penulis agar curahan ilmu penulis di sini akan mendapat manfaat untuk anda semua miskipun ia sekelumit sahaja.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s

%d bloggers like this: