Lembaga seakan-akan Puteri Diana dirakam di sebuah gereja di Glasgow..


Oleh: takusahrisau

Sekumpulan pelancong daripada China secara tidak sengaja telah merakamkan imej yang kelihatan menyerupai Puteri Diana pada tingkap kaca berwarna di sebuah gereja di Scotland. Pengkaji aktiviti paranormal, Micheal Cohen yakin dengan rakaman pendek tersebut boleh menjadi bukti jelas tentang aktiviti paranormal yang menyelingkari hidup kita.

‘Ahli-ahli sains memberitahu kita bahawa hantu tidak wujud, tetapi ramai individu di seluruh dunia terus melihat mereka, “kata Micheal Cohen.

‘Walaupun kita mungkin tidak mahu ada kena mengena dengan yang mati, mungkin ada hantu mempunyai urusan yang belum selesai dengan kita.’ ujar beliau lagi

Puteri Diana meninggal dunia pada 31 Ogos 1997 selepas terlibat dalam satu kemalangan ngeri di Paris. Bersama-sama beliau adalah kekasihnya Dodi al-Fayed dan pemandu peribadinya, Henri Paul serta seorang pegawal peribadi Trevor Rees Jones. Hanya Trevor Rees Jones sahaja yang terselamat dalam kemalangan tersebut.

Sumber: klik SINI

Advertisements

Tags: ,

About takusahrisau

Hakikatnya,manusia adalah sama namun yang membezakan adalah niat.. Apabila niat berbeza..maka berbezalah sifat manusia itu.. Rasulullah saw pernah bersabda yang membawa maksud; "Segala sesuatu amalan bermula dengan niat" Maka niat penulis di sini tidak lebih hanya untuk berkongsi ilmu.. Harapan penulis agar curahan ilmu penulis di sini akan mendapat manfaat untuk anda semua miskipun ia sekelumit sahaja.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: