(Video) Ritual Freemason di Istanbul, Turki..


Oleh: takusahrisau

 

Ramai masih belum percaya bahawa organisasi rahsia dan sulit seperti Freemason dan Illuminati melaksanakan ritual berbahaya kepada akidah seperti ritual menyembah syaitan dan iblis.

Ok, untuk menambah kepercayaan pembaca bahawa Freemason dan Iluminati sememangnya melaksanakan ritual tersebut, penulis akan memuatkan sebuah rakaman ritual tersebut dilaksanakan.

Ritual ini dirakam di sebuah lodge di Turki. Turki sememangnya terkenal sebagai antara negara Islam paling banyak mempunyai lodge Freemason. Freemason dan Illuminati juga dipelihara dengan baik di sana. Bahkan, ramai ahli politik di Turki mengganggotai organisasi sulit ini. Antara paling terkenal adalah bekas Perdana Menteri Turki, Mustafa Kamal Artaturk.

Apa yang terkandung dalam video ini?

Video yang 100% asli ini merakamkan ritual sulit di sebuah lodge Freemason di Istanbul. Ritual ini jelas bertentangan dengan ajaran Islam yang menentang sebarang ritual dan penyembahan selain daripada YANG MAHA ESA.

Rakaman selama 7.07 minit mengandungi dua bahagian.

Bahagian 1: Para veteran Mason melakukan ritual seakan-akan menakut-nakutkan(dalam erti kata mengugut) para mason baru. Para mason yang baru menjadi ahli, wajib mengangkat sumpah taat setia bagi menjamin organisasi ini kekal rahsia dan misteri. Ritual para mason diikat kain pada mata dan mengangkat ikrar jelas dipaparkan.

Mason ditutup mata.

 

Bahagian 2: Para Mason yang berpakaian putih bertelengkung kelihatan melakukan ritual menyembelih kambing. Ahli Mason yang besar kemungkinan berpangkat 33 degree meminum darah kambing tersebut. Tidak sepertimana video bahagian 1, dalam ritual ini, hanya ahli mason berpangkat 33 degree sahaja boleh mengikutinya.

 

mason berpangkat 33 degree melakukan upacara penyembelihan kambing.

 

Advertisements

Tags: ,

About takusahrisau

Hakikatnya,manusia adalah sama namun yang membezakan adalah niat.. Apabila niat berbeza..maka berbezalah sifat manusia itu.. Rasulullah saw pernah bersabda yang membawa maksud; "Segala sesuatu amalan bermula dengan niat" Maka niat penulis di sini tidak lebih hanya untuk berkongsi ilmu.. Harapan penulis agar curahan ilmu penulis di sini akan mendapat manfaat untuk anda semua miskipun ia sekelumit sahaja.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s

%d bloggers like this: