(Video) Hampir Maut selepas Dirempuh Trak!


Oleh: takusahrisau

 

Warga Turki,  Cem Tokac boleh diibaratkan mati hidup semula selepas terlibat dalam satu kemalangan yang boleh meragut nyawanya. Dalam kemalangan tersebut, Cem Tokac hanya mengalami patah tangan.

Sebelum berlaku kemalangan tersebut, Cem Tokac dilihat menjaga laluan trafik bagi memberi laluan kepada sebuah trak untuk melintasi laluan kereta api ke Pelabuhan Mersin. Tanpa diketahui oleh Cem Tokac, sebuah kontena telah merempuh di sebelah kanan trak yang mana ia di luar pandangan Cem Tokac. Akibat rempuhan kuat tersebut, momentum trak tersebut terus merempuh Cem Tokac sehingga membuatkan beliau pengsan buat beberapa ketika.

Kejadian ini berlaku pada 25 Februari 2009.

 

Advertisements

Tags:

About takusahrisau

Hakikatnya,manusia adalah sama namun yang membezakan adalah niat.. Apabila niat berbeza..maka berbezalah sifat manusia itu.. Rasulullah saw pernah bersabda yang membawa maksud; "Segala sesuatu amalan bermula dengan niat" Maka niat penulis di sini tidak lebih hanya untuk berkongsi ilmu.. Harapan penulis agar curahan ilmu penulis di sini akan mendapat manfaat untuk anda semua miskipun ia sekelumit sahaja.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s

%d bloggers like this: