(Video) Lamborghini kuning milik Hazlan!


Oleh: takusahrisau

 

Sesiapa yang berasal daripada Kuala Terengganu dan Marang akan kenal individu yang bernama Hazlan ini. Beliau boleh dikatakan seorang yang berjaya dan kaya-raya miskipun usianya masih lagi muda. Hasil kekayaan beliau, beliau telah mampu membeli sebuah kereta idaman ramai jejaka seusia dengannya iaitu Lamborghini.

Namun, kereta yang mencecah harga jutaan ringgit ini hanya kelihatan pada waktu malam dan awal pagi sahaja. Seperti pemilik kereta mewah seumpama dengannya, mereka tidak akan mempamerkan kereta mewah mereka ini pada waktu siang hari atas beberapa faktor tertentu.

Kepada yang kerap bermain futsal pasti akan kenal Hazlan Indoor Soccer miliknya yang berada di Kuala Ibai, Kuala Terengganu. Cakap-cakap orang yang mengatakan beliau terlibat dengan ‘benda tidak elok’ tidak boleh penulis sahkan kerana tiada bukti dan dakwaan rasmi yang dikemukakan kepadanya.

Secara peribadi, penulis sangat kagum dengan kejayaannya dalam perniagaan. Daripada sudut sedemikian, beliau adalah idola penulis.!

 

 

 

~ Hanya segelintir sahaja anak Melayu yang mampu memiliki kerete Lamborghini ini.! Hazlan adalah salah seorang. Cayalah Hazlan!

Advertisements

Tags:

About takusahrisau

Hakikatnya,manusia adalah sama namun yang membezakan adalah niat.. Apabila niat berbeza..maka berbezalah sifat manusia itu.. Rasulullah saw pernah bersabda yang membawa maksud; "Segala sesuatu amalan bermula dengan niat" Maka niat penulis di sini tidak lebih hanya untuk berkongsi ilmu.. Harapan penulis agar curahan ilmu penulis di sini akan mendapat manfaat untuk anda semua miskipun ia sekelumit sahaja.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s

%d bloggers like this: