(Video) Imej Misteri dalam Kapal Terbang yang menghempas WTC!


Oleh: takusahrisau

 

Sebuah video telah dimuat naik ke dalam laman perkongsian video popular, Youtube yang jelas memaparkan salah sebuah daripada dua kapal terbang yang merempuh bangunan berkembar World Trade Center(WTC). Video tersebut dirakam daripada sebuah bangunan yang berada bersebelahan dengan bangunan WTC.

 

Setelah di ‘zoom’ pada jarak dekat, telah jelas terpapar imej seperti seorang lelaki berambut panjang yang berada di kokpit. Namun, kesahihan imej tersebut masih boleh dipertikaikan kerana tahap definisi video tersebut kurang memuaskan.

Walaubagaimanapun, ia boleh dijadikan petunjuk untuk kita bagi mencari siapakah dalang sebenar yang memandu kapal terbang tersebut untuk merempuh bangunan WTC.

 

(Ingin sertai takusahrisau’s blog di Facebook?Klik SINI)

 

Insiden rempuhan kapal terbang tersebut telah menyebabkan peningkatan sikap anti-Islam dan Islamiphobia ekoran tindakan kerajaan Amerika Syarikat yang menuduh Osama bin Laden sebagai individu yang bertanggungjawab terhadap insiden tersebut.

Advertisements

Tags: ,

About takusahrisau

Hakikatnya,manusia adalah sama namun yang membezakan adalah niat.. Apabila niat berbeza..maka berbezalah sifat manusia itu.. Rasulullah saw pernah bersabda yang membawa maksud; "Segala sesuatu amalan bermula dengan niat" Maka niat penulis di sini tidak lebih hanya untuk berkongsi ilmu.. Harapan penulis agar curahan ilmu penulis di sini akan mendapat manfaat untuk anda semua miskipun ia sekelumit sahaja.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s

%d bloggers like this: