(Video) UFO muncul sebelum ‘Royal Wedding’!


Oleh: takusahrisau

 

Kepada yang memahami ‘aktiviti’ UFO, peningkatan penampakannya semasa berlangsungnya acara besar-besaran dan penting amat mengejutkan. Ia diperakui sendiri oleh Penyelidik UFO, George Fisher yang telah membuat analisis tentang kemunculan UFO setiap tahun. Ia turut disokong oleh fakta daripada unit ketenteraan Udara Diraja Britain, Royal Air Force (RAF) yang mendakwa peningkatan kemunculan objek terbang misteri di Terusan English semasa berlangsung acara besar-besaran.

Ia tidak terkecuali semasa Royal Wedding baru-baru ini. Kemunculan UFO telah dirakam kamera telefon bimbit oleh seorang penduduk Landon yang secara tidak sengaja melihatnya berlegar-legar di ruang angkasa. Objek itu dikatakan berubah bentuk sekurang-kurangnya kepada tiga bentuk berlainan. Objek misteri ini dirakam pada 19 April 2011.

 

UFO yang dirakam pada 19 April 2011 di kota Landon.

 

(Ingin sertai takusahrisau’s blog di Facebook?Klik SINI)

 

 

Pada 28 April 2011, sekali lagi UFO telah dirakam berlegar-legar di ruang angkasa Landon. Walaubagaimanapun, rakaman pada kali ini berlaku pada waktu malam dan ia mengehadkan perlihatan kita kepada UFO tersebut.

Tags: ,

About takusahrisau

Hakikatnya,manusia adalah sama namun yang membezakan adalah niat.. Apabila niat berbeza..maka berbezalah sifat manusia itu.. Rasulullah saw pernah bersabda yang membawa maksud; "Segala sesuatu amalan bermula dengan niat" Maka niat penulis di sini tidak lebih hanya untuk berkongsi ilmu.. Harapan penulis agar curahan ilmu penulis di sini akan mendapat manfaat untuk anda semua miskipun ia sekelumit sahaja.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: