Lagi Video kemunculan UFO di New York City!


Oleh: takusahrisau

 

Di bawah merupakan video daripada Youtube yang memaparkan UFO sedang berlegar-legar di ruang angkasa kawasan kejiranan Chelsea di Manhattan Borough, New York City pada pagi Rabu, 13hb Oktober 2010. Ia disaksikan oleh beratus-ratus orang penduduk tempatan yang kebanyakkan sedang berkerja dan lalu-lalang di kawasan berkenaan.

Sejak akhir-akhir ini UFO sangat kerap dirakamkan muncul di negara-negara kuasa besar seperti China, Jepun, Russia, Amerika Syarikat dan Britain. Baru-baru ini, UFO telah muncul di China dan sempat dirakam oleh dua orang mahasiswa ketika satu festival fotografi di sana(pembaca boleh klik SINI).

Walaubagaimanapun, pembaca boleh menilai sendiri samaada ia adalah UFO ataupun Belon kaji cuaca yang biasanya ramai tersalah anggap sebagai UFO. Tepuk dada tanya selera.

 

Advertisements

Tags: ,

About takusahrisau

Hakikatnya,manusia adalah sama namun yang membezakan adalah niat.. Apabila niat berbeza..maka berbezalah sifat manusia itu.. Rasulullah saw pernah bersabda yang membawa maksud; "Segala sesuatu amalan bermula dengan niat" Maka niat penulis di sini tidak lebih hanya untuk berkongsi ilmu.. Harapan penulis agar curahan ilmu penulis di sini akan mendapat manfaat untuk anda semua miskipun ia sekelumit sahaja.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s

%d bloggers like this: