Dua Pelajar Rakam Gambar UFO di China..


Oleh: takusahrisau

 

Dua orang pelajar iaitu Gu Peiwen and Sun Jiali telah merakamkan gambar UFO yang terbang ketika mengunjungi 10th Pingyao International Photography Festival yang diadakan di bandar purba Pingyao di Wilayah Shanxi pada 22hb September 2010.

Insiden tersebut berlarutan selama 40 minit. Kedua-dua perempuan ini menghantar gambar tersebut kepada wartawan dengan mengharap misteri tersebut dapat dileraikan.

Objek tersebut berbentuk sfera dengan dua kolum bergemerlapan pada dua bahagian. Walaubagaimanapun, ia tidak dapat dilihat dengan mata kasar. Kedua-dua mereka mengikuti UFO tersebut dan berjaya menangkap banyak gambar yang jelas.

Ini adalah penampakan UFO yang terbaru di China. Palsu atau tidak,ia masih dalam kajian pakar.

UFO itu kadang-kadang hilang daripada pandangan dan kemudian muncul kembali. UFO itu muncul kembali pada waktu tengah malam dan mereka berdua menukar time of exposure  kepada 20 saat. Kedua-dua mereka yang belajar Harbin Normal University dalam bidang Fotografi mendakwa mereka berjaya menangkap kira-kira 200 keping gambar.

Jelas kelihatan dua kolum yang bercahaya.

~Sekali lagi UFO dirakam di China dalam masa tidak sampai tiga bulan. Baru-baru UFO telah menyebabkan sistem penerbangan di China tergendala gara-gara penampakan UFO di ruang angkasa China. Kenapa UFO mengemari negara China?fikir-fikirkanlah..(Klik SINI untuk entry mengenai UFO daripada penulis)

 

 

~Artikel ini dipetik daripada http://english.peopledaily.com.cn/

Advertisements

Tags: , ,

About takusahrisau

Hakikatnya,manusia adalah sama namun yang membezakan adalah niat.. Apabila niat berbeza..maka berbezalah sifat manusia itu.. Rasulullah saw pernah bersabda yang membawa maksud; "Segala sesuatu amalan bermula dengan niat" Maka niat penulis di sini tidak lebih hanya untuk berkongsi ilmu.. Harapan penulis agar curahan ilmu penulis di sini akan mendapat manfaat untuk anda semua miskipun ia sekelumit sahaja.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s

%d bloggers like this: